on618.pro-logo

Офіс Dev-Pro.net у Львові

Далекоглядні рішення, які перетворюють роботу в свято

kuhnja-v-it-ofisi

Завдання

Замовники звернулись за візуалізаціями офісного інтер’єру, маючи рішення планування. На усі роботи і погодження виділено вкрай короткі терміни.

Рішення

Поглянувши на старе планування, стало очевидно, що одними візуалізаціями робота не обмежиться і нам потрібно проробити комплексне функціонування офісу, тобто подбати про зручність на всіх рівнях. Подальшу роботу ми зосередили навколо нового дизайн-проекту, від якого вже можна відштовхуватися. Ось так замовлення виходять за межі побажань клієнтів та переростають у перепланування, дизайн та ремонт, за який також відповідає команда «1.618» 😉 

На першому етапі ми переробили планування офісу. Концепт розроблявся на наш розсуд: повністю змінили планування, внесли корективи у вхідну частину, поділивши її підвищеннями, та кухню, яка тепер може виконувати декілька функцій водночас.

Далі зосередилися на матеріалах та кольористиці, адже в багатокомпонентному офісі, всі елементи повинні гармонійно поєднатися один із одним.

Аби кожен сам зробив висновки щодо проробленої роботи — пропонуємо переглянути візуалізації, а потім погортати статтю, де ми залили свіженькі фото із офісу 😉 

 

Рецепція

Dev-Pro зустрічає працівників та гостей львівського офісу декоративною презентаційною стіною на якій одразу видно досягнення команди. На вході працівники та гості офісу зможуть залишити верхній одяг та мокрі парасольки, якщо пора у Львові видалась дощовою.

За декоративною перегородкою ми заховали подіум з підвищенням на 15 см. Таким чином вдалося розмежувати вхідну частину, прохід та рецепцію, де можна перепочити в кріслі-груші, випиваючи ранкову порцію кави. Кавоварку ми навмисне перенесли за межі робочої зони, щоб її шум не заважав зосереджуватися на роботі.

Рест-зона


Рухаючись далі, бачимо рест-зону, що розміщена на окремому підвищенні. Від робочого open-space простору вона відокремлена лише візуально. 

І для розмов, і для обіду

Найбільш кардинальним змінам піддалась кухня. Невелике приміщення з баром, ми перетворили на місце для приготування їжі, індивідуальних перекусів, колективних обідів та переговорів. Що в цьому переліку роблять переговори? Все просто: замовник відмовився від пропозиції встановити окремі Skype-бокси, але потребу поскайпитися чи переговорити з колегами за чашкою кави, або чаю в ІТ-шників не відбереш. Знаючи це, ми облаштували дві нішеві зони зі столами та м’якими сидіннями. А щоб шум та запах, який супроводжує обід команди не заважав тим, хто працює в офісі — встановили скляні перегородки.

Робочий простір

Окрім цього, ми пропрацювали зони, які замовники хотіли залишити в старому варіанті. Ідея вивільнити простір та встановити шафи, ніші та тумби спочатку сприйнялася скептично. Але ми знаємо, що будь-який офіс потребує місця, де буде зручно тримати пилосос, нечасто вживані прилади чи порожні коробки від техніки на гарантії.

Для кожної переговорки ми підібрали дизайн, зумовлений особливостями їхнього розташування. Для одної — використали двері зі скла. Іншу — зробили дерев’яною із середини. В кожну з них вписали скляні маркерні дошки та встановили проектори, якими команда зможе скористатися під час переговорів чи нарад.

Особливу увагу в ІТ-офісах потрібно звертати на технічні моменти. Розетки вмонтували в підлогу, щоб потім ніхто не ходив дротами від подовжувачів, та розмістили їх під рукою тих, хто завжди шукає, де підзарядити свій «живучий» смартфон. Разом із тим замінили розташування вимикачів, щоб працівники навіть не задумувався, коли і де вони мусять вмикати-вимикати світло.

Нам вдалося покращити планування офісу: зони стали більш функціональними, а простір — логічнішим. Наша команда активно консультувала замовників на всіх етапах робіт і вирішувала все нові і нові завдання, які виникали в процесі.

Новий дизайн — став візитівкою компанії. А вишенькою на торті стали ремонтні роботи з технічним супроводом. І так, ця масштабна робота виросла із звернення просто зробити візуалізації 😉

Цей офіс про те, що  ми намагаємось відстоювати комфортний та функціональний простір, який заздалегідь підготовлений до будь-яких робочих ситуацій, подій та завдань. Про нашу готовність здійснити комплексну реалізацію проекту. Про спробу зробити клієнта щасливішим. А відео-відгук, який прилетів до нас після завершення ремонтних робіт, — ще одне підтвердження, що ми рухаємося у вірному напрямку.

 

творчий керівник:

Олександр Гень

дизайнери:

Оля Сотрута, Олександр Гень, Андрій Проскурняк, Альона Качан

візуалізатори:

Андрій Проскурняк, Альона Качан

фото:

Андрій Проскурняк

виконроб:

Олександр Гень

PM:

Володимир Литвин

майстри:

Богдан Захарків, Євген Федько, Олександр Федько, Володимир Литвин, Андрій Данилюк, Олександр Гень

площа:

321,37 м.кв.

рік:

2017

Схожі проекти